De ce este scaunul de birou cu masaj cea mai bună opțiune pentru tine?

După o zi lungă stând în fața computerului lucrând, studiind sau chiar jucând jocuri video, te trezești cu dureri severe de spate și gât. Chiar simți că picioarele ți-au amorțit și gleznele s-au umflat. Este normal! Oricât de bun este scaunul de birou, circulația sângelui are de suferit și este dificil să menții o poziție confortabilă care să îți protejeze mușchii. Soluția? Un scaun birou masaj, care este responsabil pentru relaxarea eficientă a mușchilor gâtului, spatelui și picioarelor. De ce ar trebui să investești într-un scaun de birou cu masaj?

De ce ar trebui să cumperi un scaun de birou cu masaj: toate beneficiile

Un scaun de birou cu masaj in 7 puncte va face imposibilă apariția contracturilor și va fi favorizată circulația sângelui. Câteva minute stând pe el sunt suficiente pentru a-i observa efectele în ceea ce privește relaxarea și confortul. Moda scaunelor de masaj a ajuns chiar și în universul gamerilor sau a celor care lucrează în birouri, scaunele având telecomandă și încălzire. Nu uita că aplicarea căldurii ajută și la eliminarea eficientă a tensiunii musculare.

Cele mai bune scaune de birou cu masaj oferă o serie de beneficii incontestabile pentru sănătate:

  • Un scaun de birou cu masaj ajută la relaxarea mușchilor cervicali și lombari

Gâtul și zona inferioară a spatelui sunt zonele care suferă cel mai mult atunci când petreci mult timp stând pe scaun. În acest sens, motoarele cu vibrații simulează un masaj realizat de specialiști și, în multe cazuri, aplică căldură. Acest lucru previne formarea contracturilor și supraîncărcărilor în ambele zone.

  • Scaunul cu masaj ameliorează durerile musculare

Este posibil ca disconfortul să își fi făcut deja apariția în viața ta. În acest caz, masajul aplicat are efecte terapeutice care le reduc și chiar le elimină.

  • Scaunele îmbunătățesc circulația

Atât a sistemului sanguin, cât și a sistemului limfatic. Petrecerea mult timp așezat poate duce la umflarea picioarelor și chiar la edem. Masajul aplicat de aceste scaune ajută sângele și limfa să se miște prin vasele lor corespunzătoare într-un mod complet natural.

  • Previn postura proastă

Principala cauză a durerii și disconfortului la nivelul spatelui și picioarelor este dobândirea unei poziții proaste atunci când stai. Cu toate acestea, aceste scaune, datorită designului lor ergonomic, ajută la menținerea unei poziții corecte în orice moment.

Ce altceva este important de știut despre scaunele de birou cu masaj?

Nu toate scaunele de masaj sunt la fel. Fără îndoială, modelele de birou cu masaj sunt cele mai comune și complete. Au un spătar care merge din zona lombară până în vârful capului și are perne pentru zonele lombare și cervicale. Sunt destul de moi, iar scaunul favorizează circulația sângelui. Sunt complet reglabile, ceea ce este foarte util pentru ca fiecare persoană să dobândească poziția potrivită în funcție de caracteristicile anatomice ale acesteia.

Pe scurt, un scaun de birou cu masaj îți poate schimba viața. Datorită acesteia, timpul pe care îl petreci lucrând în fața computerului, citind la biroul tău sau jucând jocuri video la computerul sau consola de jocuri va deveni mult mai confortabil. În plus, te va ajuta să previi disconfortul resimțit la spate și la picioare și te va face să te simți mult mai relaxat. Ce altceva ai nevoie pentru a cumpăra unul?

About The Author