Când ai nevoie de un carburator scuter nou

Carburatorul este un dispozitiv destul de durabil. Uneori poți să conduci ani de zile și să nu te uiți la el. Dar, în majoritatea cazurilor, periodic trebuie să efectuezi diverse manipulări asupra acestuia.

Când numărul de probleme cu carburatorul începe să crească, ai nevoie de un carburator pentru scuter nou pentru a elimina toate problemele imediat. La un scuter, de obicei carburatorul cauzează cele mai multe probleme. Mai mult decât atât, chiar și la probleme minime ale carburatorului, scuterul nu va merge, iar cel mai mic obstacol din jet va face ca funcţionarea lui să nu fie confortabilă.

Înlocuirea unui carburator scuter

Cea mai frecventă remediere a carburatorului este reglarea sau spălarea acestuia, dar nu toată lumea poate face acest lucru. Ce îl împiedică pe un scuterist să îl demonteze el însuși și să îl spele sau, de exemplu, să facă ajustări conform manualului? De obicei, teama este că nu vei putea să-i reinstalezi corect toate canalele și tuburile.

Un carburator pentru scuter este proiectat pentru a crea amestecul corect de aer/combustibil pentru a porni motorul. Dacă amestecul conține prea mult combustibil, acesta va fi suprasaturat, iar dacă nu există suficient combustibil, amestecul va fi slab. Acest lucru este controlat de clapeta de accelerație, îmbogățitorul de pornire și șurubul de reglare a turației de mers în gol.

Programul de service ar trebui să includă inspecția acestor piese pentru a asigura reparații în timp util. Piesele de schimb pentru scuterele scumpe sunt evident mai scumpe, și acesta este unul dintre motivele pentru care merită să-l repari la timp. Dacă totuși nu ai făcut acest lucru, trebuie să-l înlocuiești cu unul nou. Un carburator scuter 49cc nu este scump și merită să-l schimbi.

Carburator scuter – Când să-l înlocuiești?

Întreținerea generală este necesară pentru funcționarea corectă a carburatorului. În timp, benzina tinde să se usuce și să lase un reziduu lipicios în camera de plutire. Aceste depozite vor bloca jetul principal și călătoria ta nu va fi posibilă.

Când apar simptomele unei defecțiuni, vei observa o creștere a consumului de combustibil, dificultăți de pornire a motorului și defecțiuni în funcționarea motorului. După schimbarea carburatorului, scuterul este complet pregătit pentru noi călătorii. Cu toate acestea, ar trebui să-ți faci griji și pentru propriul confort și siguranță. Pentru a face acest lucru, poți selecta un carburator scuter in 2 timpi de 80cc potrivit pentru modelul tău de scuter din magazinul online. 

About The Author