Cultură și Distracție: Festivalul Serbările Scrumbiei 2024

În perioada 18-19 mai 2024, Festivalul Serbările Scrumbiei va avea loc pentru a treia oară în comuna Maliuc, transformând Delta Dunării într-o destinație de neuitat pentru iubitorii de cultură și tradiții autentice. Evenimentul este organizat cu sprijinul FLAG Delta Dunării, subliniind dedicarea noastră față de promovarea patrimoniului cultural local.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Ce te așteaptă la Festivalul Serbările Scrumbiei?

În cadrul acestei ediții, vei avea oportunitatea unică de a experimenta o varietate de spectacole culturale, toate sub semnul autenticității deltei. Iată ce poți descoperi la eveniment:

Spectacole de excepție

Formații deosebite din regiunea Delta Dunării, precum Diana Amelian, Alexandra Listrat și Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei”, te vor încânta cu muzică autentică și dansuri tradiționale.

Tradiții și meșteșuguri locale

Descoperă meșteșugurile unice ale Deltei Dunării prin spectacole autentice de dansuri și cântece, oferite de Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23 și Ansamblul „Dobrogeanca” din Sulina.

Angajament pentru comunitate și diversitate culturală

Festivalul Serbările Scrumbiei nu este doar un eveniment, ci și o modalitate de a celebra tradițiile locale și de a îmbrățișa diversitatea culturală a Deltei Dunării. Te invităm să participi și să te bucuri de experiența autentică pe care o oferă acest festival.

Informații utile despre eveniment

  • Unde? Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când? 18-19 mai 2024.
  • Intrare? Gratuită pentru toți participanții.
  • Pot participa cu familia mea? Da, festivalul este potrivit pentru toate vârstele și oferă o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Pentru mai multe detalii și actualizări, accesează pagina de Facebook a evenimentului. Nu rata ocazia de a descoperi frumusețea și autenticitatea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei!

Stiri similare:

About The Author