Kit Profesional de Organizare a Sculelor: Set 2 Dulapuri Metalice, 117 cm Lungime – Toolsboxservices

Transformă spațiul tău de lucru într-un mediu organizat și eficient cu Kit-ul Profesional de Organizare a Sculelor, ce include două dulapuri metalice de înaltă calitate, fiecare având 117 cm lungime.

Dulapul mobil cu 10 sertare este proiectat pentru a oferi o soluție completă de stocare și accesibilitate pentru sculele tale. Fiecare sertar este echipat cu sistem soft-close și are o capacitate de susținere de până la 45 kg, în timp ce sertarul inferior poate susține până la 90 kg. Protecția antiderapantă a sertarelor și apărătoarele de colț asigură siguranța și protecția sculelor tale în timpul transportului. Stația de încărcare cu prindere magnetică permite încărcarea acumulatorilor direct pe dulap, iar sertarul lateral pliabil oferă spațiu suplimentar pentru sticle și doze. Cu roțile industriale de 150 mm, inclusiv două pivotante cu frâne, acest dulap poate suporta o greutate totală de până la 1360 kg.

Dulapul suplimentar cu 6 sertare completează kit-ul, adăugând funcționalitate și flexibilitate spațiului tău de lucru. Cu aceleași caracteristici de înaltă calitate, inclusiv capacitatea de susținere de până la 45 kg pe sertar și sertarul de lucru superior, acest dulap este perfect pentru organizarea suplimentară a sculelor tale. Panoul perforat cu cârlige și sertarul de siguranță cu blocare independentă adaugă un nivel suplimentar de utilitate și siguranță.

Indiferent dacă ești profesionist sau amator pasionat de bricolaj, acest kit de dulapuri metalice îți oferă soluția completă pentru organizarea și accesibilitatea sculelor tale. Investește în eficiență și productivitate cu Kit-ul Profesional de Organizare a Sculelor și transformă-ți spațiul de lucru într-un mediu ordonat și funcțional.

About The Author