Marinela Ivan și Terra Salin: Construind un Viitor Sănătos pentru Copii

un Viitor Sănătos pentru Copii

un Viitor Sănătos pentru Copii

Într-o lume în care sănătatea devine o prioritate tot mai mare, Terra Salin se distinge ca un sanctuar urban dedicat bunăstării respiratorii, sub îndrumarea viziunii inovatoare a Marinelei Fecioru Ivan. Cu două locații premium în București, Terra Salin Parcul Carol și Terra Salin Podul Grant, acest centru de haloterapie oferă o soluție naturală și eficientă pentru îmbunătățirea sănătății respiratorii și a imunității, în special pentru copii.

Reporter: Marinela, ce te-a motivat să inițiezi proiectul Terra Salin?

Marinela Fecioru Ivan: Am fost întotdeauna pasionată de soluțiile naturale care pot îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții. Observând lipsa unui spațiu dedicat terapiei cu sare în mediul urban, am decis să creez Terra Salin, un loc unde familiile pot găsi alinare și îmbunătățire a problemelor respiratorii, într-un mediu sigur și controlat.

Reporter: Cum funcționează haloterapia și de ce este atât de benefică pentru copii?

Marinela: Haloterapia implică inhalarea de aer saturat cu particule fine de sare, care ajută la curățarea și deschiderea căilor respiratorii, reducând inflamația și combătând infecțiile. Este o metodă non-invazivă și complet naturală, ideală pentru copii, deoarece îmbunătățește funcția respiratorie și întărește imunitatea fără efecte secundare.

Reporter: Ce face Terra Salin sa fie diferit fata de alte centre de haloterapie?

Marinela: Diferența principală este angajamentul nostru față de calitate și inovație. Ambele noastre locații sunt echipate cu halogeneratoare de ultimă generație și sisteme de ventilație avansate, asigurând o distribuție optimă a particulelor de sare și un mediu curat. În plus, practicăm un triaj telefonic în momentul programării pentru a personaliza experiența fiecărui client și a asigura siguranța tuturor.

Reporter: Care au fost reacțiile părinților și copiilor care au vizitat Terra Salin?

Marinela: Feedback-ul a fost extraordinar. Părinții sunt recunoscători că au la dispoziție o opțiune naturală și eficientă pentru îngrijirea sănătății respiratorii a copiilor lor. Copiii, pe de altă parte, se bucură de vizitele la Terra Salin, deoarece sesiunile de haloterapie sunt relaxante și distractive pentru ei. Mulți părinți au raportat îmbunătățiri semnificative în calitatea somnului și reducerea simptomelor alergice sau astmatice ale copiilor lor.

Reporter: Cum a influențat anul 2023 dezvoltarea Terra Salin?

Marinela: Anul 2023 a fost un an de creștere și inovație pentru noi. Am deschis a doua noastră locație la Podul Grant și am investit masiv în upgradarea sistemului de ventilație pentru a oferi o experiență și mai sigură și mai plăcută clienților noștri. De asemenea, am extins accesul la haloterapie prin introducerea atelierelor de haloterapie în școli, în cadrul Săptămânii Altfel/Verde, și am unit salinele performante din România și Republica Moldova într-un efort de a promova beneficiile haloterapiei la nivel național.

Reporter: Mulțumim, Marinela, pentru dedicarea ta în promovarea unui stil de viață sănătos și pentru impactul pozitiv pe care Terra Salin îl are asupra comunității.

Marinela: Mulțumesc și eu! La Terra Salin, misiunea noastră este să oferim fiecărei familii oportunitatea de a respira mai ușor și de a trăi o viață mai sănătoasă. Suntem aici pentru a sprijini fiecare pas către un viitor mai sănătos pentru copiii noștri.

Terra Salin nu este doar un centru de haloterapie; este un proiect de pasiune care aduce speranță și sănătate în inimile familiilor din București. Sub îndrumarea caldă și expertiza Marinelei Ivan Fecioru, Terra Salin promite să continue să fie un pilon de sprijin în construirea unui viitor mai sănătos pentru copii, oferind acces la terapii naturale care îmbunătățesc calitatea vieții fără a compromite plăcerea și confortul.

About The Author